In-house SEO trainingen

Om uw personeel naar een hoger niveau te brengen qua SEO-kennis, geven we in-house SEO trainingen op locatie. Vanuit ons vakmanschap omvatten de werkzaamheden het verzorgen van trainingen, advisering, verbinden van partners en de aanwezigheid op locatie als (freelance) SEO specialist.

Wat omvatten de in-house SEO trainingen?

We richten ons met de trainingen op de 3 hoofdpeilers van SEO; Techniek, Content en Autoriteit (linkbuilding). Binnen deze 3 peilers begeleiden we uw team met de volgende onderdelen:

Zoekwoordenonderzoek verrichten: Bepaal welke veelgebruikte zoekwoordcombinaties verkeer naar de website kunnen sturen.
Controle interne linkstructuur: Optimale categorisering bepalen inclusief gewenste indeling van de organische landingspagina’s.
Content optimalisatie: Overzicht van (gewenste) invulling HTML-elementen en verbeteringen in kaart brengen.
Linkanalyse: Risico backlinkprofiel in kaart brengen en kwalitatieve backlinks op basis van online concurrentie verzamelen.
Linkbuilding: Actief zoeken naar en benaderen van kwalitatieve backlinks voor (in)direct verkeer naar de website.
Foutieve URL’s verzamelen en doorverwijzen: Redirects opstellen en voorkomen van 404 crawl errors en interne redirects.
Branded zoekverkeer: Kansen benutten om uw merk online verder uit te dragen.

Door een continue focus op de resultaten van uw websites en de ontwikkeling van het team te hebben, vergroten we de kennis van SEO binnen de organisatie en kunnen kansen optimaal benut worden. Naast kansen zijn het in kaart brengen en verkleinen van risico’s ook onderdeel van de SEO trainingen. Zo ontstaat een compleet beeld van de mogelijkheden welke SEO met zich meenemen voor het vergroten van de organische zichtbaarheid in zoekmachines als Google en Bing. Om de mogelijkheden voor uw team te bespreken, neemt u contact op met Sjoerd Jongmans.

Op zoek naar training voor uw online marketing bureau?

De trainingen verzorgen we ook in opdracht van enkele bureau’s. Tijdens zo’n trainingstraject worden junior en medior SEO specialisten begeleid om zelfstandiger te kunnen werken. Aan de hand van specifieke trainingen zoomen we in op bepaalde kennisgebieden, om zo actief en aan de hand van klantcases de kennis te vergroten. Deze actieve benadering zorgt voor een snelle ontwikkeling van uw team. Om de mogelijkheden voor van een SEO trainingstraject voor uw bureau te bespreken, neemt u contact op met Sjoerd Jongmans.