Online vakmanschap

Online vakmanschap bestaat uit een divers aantal specifieke specialisaties en Sjoerd Jongmans Consultancy richt zich op het totaal plaatje. Dit betekent dat wij ons focussen op de totale strategie om uw zichtbaarheid te vergroten. Je kunt voorbeeld wel meer bezoekers naar je website trekken, maar als de gebruiksvriendelijkheid van de website niet goed is zal het uiteindelijke rendement laag zijn.

Zoekmachine optimalisatie

Als iemand zoekt via een zoekmachine wil je uiteraard op de eerste pagina staan en niet op pagina 4. Zoekmachines baseren je positie op zeer veel factoren (Google hanteert 200+ factoren) en zodoende is het belangrijk om te voldoen aan de eisen. De vakmannen van
Sjoerd Jongmans Consultancy zorgen dat je aan de eisen voldoet en meer bezoekers/leads krijgt via zoekmachines optimalisatie.

SEO vakspecificaties

SEO (search engine optimization) oftewel zoekmachine optimalisatie bestaat in de basis uit 3 onderdelen, namelijk: techniek, content en linkpopulariteit. Wanneer alle onderdelen met elkaar in synergie zijn zullen zoekmachines je website hoger plaatsen in de zoekmachines.

Technische SEO optimalisatie

De basis van een goede positie in zoekmachines begint bij het technische fundament van de website. In dit onderdeel wordt onder andere aandacht besteedt aan de configuratie, architectuur, paginering & geo-targeting van de website.

Content optimalisatie

Naast een technisch fundament is het ook belangrijk dat je website goede & interessante content bevat.
Sjoerd Jongmans Consultancy kan je helpen bij het bedenken, uitvoeren en bewaken van de juiste strategie. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het bedenken van creatieve content campagnes die zorgen voor veel outreach.

Linkbuilding en autoriteit

De digitale marketing wereld is dankzij de Google’s Panda en Penguin algoritme updates de laatste jaren veranderd. Verouderde linkbuilding technieken, zoals linkpakketten, werken niet meer/zijn ongewenst door bijv. de Panda en Penquin updates en zodoende is het tijd voor nieuwe, creatieve linkbuilding strategie├źn. Het verkrijgen van kwaliteit backlinks is zonder twijfel het moeilijkste en meest tijdrovende onderdeel van zoekmachine optimalisatie, maar het is ook het belangrijkste. Sjoerd Jongmans Consultancy kan een complete linkbuilding strategie uitwerken, maar daarnaast ook de daadwerkelijke linkbuilding uitvoeren.

Zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising (SEA) is het gericht adverteren op bepaalde zoekwoorden in zoekmachines. Deze advertenties worden over het algemeen getoond aan de boven- en rechterzijde van de zoekresultaten.

Door gericht te adverteren op uw doelgroep kunt u snel resultaat behalen. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie kun je zeer snel een advertentiecampagne opzetten en direct in beeld komen bij je doelgroep. SEA wordt dus gebruikt om (direct) je zichtbaarheid te vergroten bij een zo relevant mogelijke doelgroep met meer leads en verkopen als resultaat.

Sjoerd Jongmans Consultancy kijkt mee met de AdWords en Bing Ads campagnes en analyseert waar de aanvulling tussen beide kanalen geoptimaliseerd kan worden. Product feed optimalisatie behoort ook tot de mogelijkheden, evenals productfeed verrijking met de inzet van bGenius of Channable.